Water is onze eerste en

belangrijkste levensbehoefte

Jeroen en Taeke Pieter 3

Over Taeke Pieter

Taeke Pieter is niet de meest eenvoudige naam om uit te spreken wanneer je niet uit Friesland komt. Daarom wordt hij door iedereen TP genoemd. 

Waar Jeroen de processen op papier uitdenkt, gaat TP testen of dit in de praktijk ook echt zo werkt. Hij is dus de uitvoerende, technische kracht binnen PureAqua en weet alles - maar dan ook echt alles! - over de implementatie van het systeem.

De energie die TP inbrengt laat zich samenvatten als een stralende lach gecombineerd met een ‘let’s go!’ mentaliteit

Taeke Pieter de Jong 2

Mooie dingen maken

TP’s achtergrond ligt in de bouw, hij maakt graag de mooiste dingen met zijn handen en heeft hierin een mooi bedrijf opgebouwd. De lat voor het werk dat hij aflevert ligt hoog bij hem, hij gaat voor de beste kwaliteit en niks minder. En die mentaliteit past precies bij PureAqua.

Hij geniet van de uitdaging om het PureAqua systeem tot in de puntjes te kennen en de installatie te perfectioneren. Volgens TP zitten er al meer dan 200 uren in het proces van optimaliseren. En hij durft zelfs te beweren dat ze het systeem inmiddels beter kennen dan de ontwerpers in Amerika!

Installatie The Source closeup-1

Kennis maken?

Jeroen Dijkstra

Jeroen

Binnen het PureAqua-team zorgt Jeroen Dijkstra voor de energie die nodig is om de beste start te maken. Zijn belangrijkste doel voor PureAqua: het opbouwen van een stabiele organisatie die alles in zich heeft om te kunnen doorgroeien.

Taeke Pieter

Taeke Pieter

Waar Jeroen de processen op papier uitdenkt, gaat Taeke Pieter de Jong testen of dit in de praktijk ook echt zo werkt. Hij is dus de uitvoerende, technische kracht binnen PureAqua en weet alles over de implementatie van het systeem.

Simon Dijkstra

Simon

Simon Dijkstra gaat voor kwaliteit en durft er dus ook zijn hand voor in het vuur te steken dat het waterfiltersysteem van PureAqua het allerbeste systeem is. En desondanks, verzint hij nog steeds graag slimme dingen om het product nóg beter te maken.

PureAqua-Droplet

Breng zuiver water naar je eigen kraan

Heb je vragen over een waterfiltersysteem in je eigen huis?

Neem contact met ons op