Waterzuiveraar

Ben je op zoek naar een eenvoudige oplossing om het water uit de kraan te zuiveren? Maak gebruik van onze hoogwaardige waterzuiveraar en proef direct het verschil. Smakelijk, helder water dat met het filtersysteem een optimale TDS-waarde (Total Dissolved Solids) krijgt, hier ontdek je de voordelen van The Source.

 

 

Bestel The Source
Waterzuiveraar

Osmosis

Omgekeerde osmose

 

Purification

Hoge zuiveringsgraad

Clarity

Betere smaak

Safe

Veilig en duurzaam

Profiteer van onze waterzuiveraar

 

Om volledig zuiver water met een gezonde TDS-waarde te krijgen, doe je er goed aan je waterkraan aan te sluiten op onze waterzuiveraar genaamd The Source. Deze filter filtert 99% van de schadelijke stoffen die aanwezig zijn, uit het water. Dat is te danken aan de omgekeerde osmose technologie, een betrouwbaar systeem dat zorgt voor veilig en superzuiver water. Het systeem hoeft niet aan de stroom, kan eventuele lekken detecteren en is IAMPO NSF/ANSI 58-gecertificeerd. Daarnaast hoef je geen ingewikkelde handleidingen door te nemen. Het systeem is eenvoudig in gebruik en volledig veilig.

Het resultaat is dat je water uit de kraan tapt dat frisser smaakt, vrij is van kalk en ervoor zorgt dat bloemen langer bloeien. Minstens zo belangrijk is dat de waterzuiveraar tot 500% minder afvalwater produceert. Maximale prestaties en minimale verspilling gaan hand in hand. Wil je gebruikmaken van The Source, dan profiteer je van deze aantrekkelijke en duurzame voordelen.

 

Het systeem dat aansluit op jouw huishouden

 

Iedere dag wordt de waterkraan veelvuldig aangedraaid, voor het zetten van koffie en thee, voor het aanlengen van de limonade en bij het koken. Omdat het water ter consumptie wordt gebruikt, wil je zeker weten dat het water schoon en gezond is. Door de kraan aan onze waterzuiveraar te koppelen, kun je erop rekenen dat het water inderdaad volledig zuiver is.

Belangrijk is wel dat het juiste systeem op de kraan is aangesloten. Dit wordt mede bepaald door de samenstelling van je huishouden en de gemiddelde hoeveelheid water die dagelijks wordt getapt. Om te weten welk pakket je van ons nodig hebt, stel je je eigen systeem in slechts 5 stappen samen. Daarnaast vind je in ons aanbod 1-weg en 3-weg kranen die met hun elegante design niet misstaan in jouw keuken.
Omgekeerd Osmose Systeem
 

Waterzuiveraar van PureAqua

Geniet iedere dag van water dat door onze waterzuiveraar nog smakelijker en gezonder is. De hoge kwaliteit van het systeem zorgt voor maximale zuivering en efficiënte werking. Ben je benieuwd hoe de waterzuiveraar zijn werk doet? Neem vrijblijvend contact met ons om meer informatie te ontvangen. We staan je graag te woord met persoonlijk advies.


Omgekeerde Osmose Systeem Kraan
The Source PureFlow The Source AquaEssence The Source ClearSpring
Price Pakket 1
699
Pakket 2
997
Pakket 3
1297
Features
Solo-flow kraan (1-weg)
Optioneel
Optioneel
Tri-Flow kraan (3-weg)
Stroomloos
Gecertificeerd RO-systeem
Geschikt vanaf 8 personen
 

Water zuiveren thuis

 

Constant het zuiverste water

Traditionele RO-drinkwatersystemen hebben afnemende stroomsnelheden doordat ze werken met verouders luchtdruk. The Source produceert constant zuiver water door middel van het gepatenteerde "zero back pressure” ontwerp.

Nu bestellen

Waterzuiveraar zuiver kraanwater

Heb je nog vragen over kraanwater filteren?

 

Bekijk onze veelgestelde vragen