Water is onze eerste en

belangrijkste levensbehoefte

Jeroen en Taeke Pieter 3

Over Jeroen

Jeroen is een ondernemer met een passie voor duurzaam en gezond. Hij voelt sterk dat hij onderdeel is van een generatie die nú iets moet doen om de wereld beter achter te laten dan hij hem kreeg. Of althans; de schade die we de wereld aandoen te beperken.

Voordat hij besloot om voor PureAqua te gaan, zette hij al de duurzame onderneming Pottle op: een organisatie die duurzame producten van gerecycled glas ontwerpt en verkoopt. 

Binnen het PureAqua-team zorgt Jeroen voor de energie die nodig is om de beste start te maken. Zijn belangrijkste doel: het opbouwen van een stabiele organisatie die uiteindelijk zonder hem verder kan doorgroeien.

Het is ook niet voor niets dat hij technische bedrijfskunde is gaan studeren, het optimaliseren van de bedrijfsprocessen geeft hem een ‘kick’. Hij is uiterst zorgvuldig en altijd goed voorbereid.

Jeroen Dijkstra

Vooruit kijken

Wil je Jeroen’s ogen zien oplichten? Vraag hem dan om te onderzoeken waar PureAqua over 5 jaar staat. De strategische kant van het ondernemen, het vooruit kijken en denken, dat geeft hem heel veel energie en inspiratie.

Ennnnnnn… Hij zet graag vinkjes wanneer hij weer iets van zijn lijstje kan schrappen.

IMG_2527-2

Kennis maken?

Jeroen Dijkstra

Jeroen

Binnen het PureAqua-team zorgt Jeroen Dijkstra voor de energie die nodig is om de beste start te maken. Zijn belangrijkste doel voor PureAqua: het opbouwen van een stabiele organisatie die alles in zich heeft om te kunnen doorgroeien.

Taeke Pieter

Taeke Pieter

Waar Jeroen de processen op papier uitdenkt, gaat Taeke Pieter de Jong testen of dit in de praktijk ook echt zo werkt. Hij is dus de uitvoerende, technische kracht binnen PureAqua en weet alles over de implementatie van het systeem.

Simon Dijkstra

Simon

Simon Dijkstra gaat voor kwaliteit en durft er dus ook zijn hand voor in het vuur te steken dat het waterfiltersysteem van PureAqua het allerbeste systeem is. En desondanks, verzint hij nog steeds graag slimme dingen om het product nóg beter te maken.

PureAqua-Droplet

Breng zuiver water naar je eigen kraan

Heb je vragen over een waterfiltersysteem in jee eigen huis?

Neem contact met ons op