Waterontharder of waterfilter?

Elke ochtend begin je met een verse kop koffie of thee als onderdeel van je ontbijt. De ene dag met meer haast dan de andere, maar je probeert maximaal te genieten van de warmte, geur en smaak. Je maakt dan ook dankbaar gebruik van de keukenapparatuur die je daarvoor nodig hebt. Merk je na verloop van tijd dat er kalkaanslag in de koffiemachine ontstaat? Dat heeft niet alleen een nadelig effect op het apparaat, maar ook op de smaak van de koffie. Hoog tijd dus om maatregelen te nemen en een waterontharder met filter te gebruiken.

 

 

Bestel The Source
Waterontharder of waterfilter

Osmosis

Omgekeerde osmose

 

Purification

Hoge zuiveringsgraad

Clarity

Betere smaak

Safe

Veilig en duurzaam

Optimaal gezuiverd water met ons waterfiltersysteem

 

Een waterontharder in het filtersysteem voorkomt dat er kalk in het drinkwater zit. Dit heeft in de eerste instantie gevolgen voor de kwaliteit van het water dat gezonder is en lekkerder smaakt. Ook je keukenapparatuur waaronder de vaatwasser en waterkoker profiteren van het effect van de waterontharder met filter. Er vormt zich namelijk geen kalkaanslag in de apparatuur, waardoor ze langer meegaan.

Behalve kalk bevat water meer stoffen die je liever niet in je drinkwater wilt hebben. Een kalkontharder met filter is dan vaak niet voldoende om volledig gezuiverd water te tappen. In plaats daarvan is het raadzaam een innovatief waterfiltersysteem aan de kraan te koppelen. Met dit systeem wordt tot 99% aan schadelijke stoffen uit het water gehaald voordat het uit de kraan komt.

 

Maximaal profiteren van een innovatief systeem

Wil je ervoor zorgen dat je thuis optimaal zuiver water uit de kraan kunt tappen? Koppel dan naast een kalkontharder met filter ook een waterzuiveraar toe aan de watertoevoer. Op deze manier is het water volledig gezuiverd en geniet je van smakelijk, gezond en kalkvrij water.

Om dit te realiseren, kun je het systeem eenvoudig en eigenhandig installeren. Wel is het handig te weten welk pakket je nodig hebt voor jouw huishouden. Afhankelijk van de grootte van je huishouden en van de hoeveelheid water die per dag door de kraan stroomt, kun je je eigen pakket in 5 stappen samenstellen. Zo haal je het maximale uit ons waterfiltersysteem.

Omgekeerd Osmose Systeem
 

Waterontharder of waterzuiveraar van PureAqua

Kalkvrij en optimaal gezuiverd water uit je eigen kraan? Dat kan eenvoudig met een waterontharder met filter. Nog beter is de kraan te koppelen aan ons waterfiltersysteem dat de kwaliteit van het water aanzienlijk verbetert. Lekkerder van smaak, glashelder en nog gezonder. Wil je gebruikmaken van deze innovatieve oplossing? Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheid en om persoonlijk advies te ontvangen.

Omgekeerde Osmose Systeem Kraan
The Source PureFlow The Source AquaEssence The Source ClearSpring
Price Pakket 1
699
Pakket 2
997
Pakket 3
1297
Features
Solo-flow kraan (1-weg)
Optioneel
Optioneel
Tri-Flow kraan (3-weg)
Stroomloos
Gecertificeerd RO-systeem
Geschikt vanaf 8 personen
 

Water zuiveren thuis

 

Constant het zuiverste water

Traditionele RO-drinkwatersystemen hebben afnemende stroomsnelheden doordat ze werken met verouders luchtdruk. The Source produceert constant zuiver water door middel van het gepatenteerde "zero back pressure” ontwerp.

Nu bestellen

Waterontharder

Heb je nog vragen over kraanwater filteren?

 

Bekijk onze veelgestelde vragen