Gezond water drinken

Het water dat je dagelijks uit de kraan haalt om te drinken, koffie mee te zetten en om mee te koken, daarvan wil je zeker weten dat de kwaliteit hoog is. Helder, een zuivere smaak en optimaal gefilterd. Wil je het kraanwater filteren, dan wijzen we je graag op ons waterfiltersysteem. Eenvoudig aan te sluiten en met maximaal resultaat.

 

 

Bestel The Source

Gezond water drinken

Osmosis

Omgekeerde osmose

 

Purification

Hoge zuiveringsgraad

Clarity

Betere smaak

Safe

Veilig en duurzaam

Waarom gezond water drinken?

 

Wanneer je jezelf en je kinderen iedere dag wilt voorzien van zuiver water met een gezonde TDS-waarde (Total Dissolved Solids), dan bereik je dat het beste door een waterfiltersysteem te plaatsen. Het systeem in ons assortiment, genaamd The Source, verwijdert tot 99% van de schadelijke stoffen die in het water zitten. Met behulp van de omgekeerde osmose technologie haal je voortaan iedere dag optimaal gezuiverd water uit de kraan. Bij het filteren van het kraanwater worden eventuele lekken automatisch gedetecteerd. Daarnaast is het systeem IAMPO NSF/ANSI 58-gecertificeerd wat betekent dat je The Source volledig veilig kunt gebruiken.

 

Door het kraanwater te filteren, drink en gebruik je water dat puurder van smaak is en aanmerkelijk gezonder is. Daarnaast wordt er tot 500% minder water verspild, waardoor het systeem ook op duurzaam gebied voordelen biedt. Maak je gebruik van deze innovatieve oplossing, dan hebben zowel jij als het milieu daar baat bij.

 

Waterfiltersysteem voor jouw huishouden

Wil je kraanwater filteren en daarvoor ons technologisch systeem inzetten? Om hier maximaal van te profiteren en het beste resultaat te behalen, is het belangrijk de juiste filter op jouw kraan aan te sluiten. Dit is mede afhankelijk van de grootte van je huishouden en de hoeveelheid water die je dagelijks als gezin verbruikt.

In 5 eenvoudige stappen kun je je eigen systeem al samenstellen en bepalen welk pakket uit ons assortiment je nodig hebt. Wil je het water vervolgens uit een designkraan tappen? Ook daarvoor ga je naar ons aanbod met stijlvolle ontwerpen in 1-weg en 3-weg uitvoering.
Omgekeerd Osmose Systeem
 

Kraanwater filteren met PureAqua

Wil je erop rekenen dat je iedere dag zuiver en gezond water uit de kraan haalt? Maak dan gebruik van onze innovatieve filtersystemen waarmee je met kwaliteit kraanwater kunt filteren. Deze betrekkelijk eenvoudige oplossing zorgt voor maximaal resultaat, dus wacht niet langer met het plaatsen van een bestelling. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Omgekeerde Osmose Systeem Kraan
The Source PureFlow The Source AquaEssence The Source ClearSpring
Price Pakket 1
699
Pakket 2
997
Pakket 3
1297
Features
Solo-flow kraan (1-weg)
Optioneel
Optioneel
Tri-Flow kraan (3-weg)
Stroomloos
Gecertificeerd RO-systeem
Geschikt vanaf 8 personen
 

Constant het zuiverste water

Traditionele RO-drinkwatersystemen hebben afnemende stroomsnelheden doordat ze werken met verouders luchtdruk. The Source produceert constant zuiver water door middel van het gepatenteerde "zero back pressure” ontwerp.

Nu bestellen

Gezond kraanwater drinken

Heb je nog vragen over kraanwater filteren?

 

Bekijk onze veelgestelde vragen