Water is onze eerste en

belangrijkste levensbehoefte

Jeroen en Taeke Pieter 3

We kunnen simpelweg niet zonder water. Het zorgt ervoor dat voedingsstoffen naar de cellen worden vervoerd en dat afvalstoffen worden afgevoerd. Verder regelen we met behulp van water onze lichaamstemperatuur en versterken we ons afweersysteem. Kortom; water is onmisbaar voor ons lichaam.

De kwaliteit van ons kraanwater

Schoon en puur drinkwater zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar helaas bevat het kraanwater in Nederland ook stoffen die niet bevorderlijk zijn voor onze gezondheid. Uit marktonderzoek blijkt dat 62% van de mensen inziet dat het een steeds grotere uitdaging wordt om het leidingwater in Nederland voldoende zuiver te houden. Dat zien wij ook. 

Het grootste deel van het drinkwater in Nederland wordt gewonnen uit grondwater, de rest wordt gewonnen uit oppervlaktewater en een heel klein beetje duinwater. Onze grond raakt steeds meer vervuild en uitgeput waardoor de waterkwaliteit helaas steeds slechter wordt. 

Het oppervlaktewater raakt het snelst vervuild, maar ook het grondwater, omdat bestrijdingsmiddelen en gifstoffen de bodem intrekken. Daardoor moeten we steeds dieper gaan voor ‘zuiverder’ grondwater. 

about us 1

Gezond genieten

Wij streven ernaar om echt zuiver en puur drinkwater voor iedereen bereikbaar te maken. Het schoonst mogelijke drinkwater van bronwaterkwaliteit. Gewoon thuis uit de kraan, van jouw eigen bron in huis. Goed voor je gezondheid en ook echt genieten. Je proeft meteen het verschil. Het water smaakt frisser, het maakt de thee rijker en voller en bloemen blijven zelfs langer in bloei.

about us 2

Duurzaam ondernemen

Wij hebben als ondernemers een passie voor gezond en duurzaam. Daarom hebben we gekozen voor het meest duurzame systeem: compact, stroomloos, weinig beweegbare onderdelen, volledig recyclebaar. 

We kunnen gebruikte filters terugnemen zodat we deze hoogwaardig kunnen recyclen. En we besparen met onze duurzame waterfilter systemen ook nog eens een grote hoeveelheid waterflessen die na één keer gebruik worden weggegooid. Ook vinden we het belangrijk om een deel van de winst te investeren in het aanplanten van bomen.

about us 3

Ondernemen met familie

Wij werken graag samen met mensen die we leuk vinden, vertrouwen, goed zijn in wat ze doen en voor kwaliteit gaan. We hoefden niet ver te zoeken om elkaar te vinden, want we kenden elkaar al. 

Jeroen en Simon zijn namelijk neven van elkaar en Taeke Pieter is aangetrouwde familie. We hadden dus al een goede band en nu vinden we elkaar ook nog in een gemeenschappelijke missie: we zijn erop gebrand om het allerbeste waterfiltersysteem van Nederland af te leveren. 

about us 4
Jeroen Dijkstra PureAqua

Jeroen

Binnen het PureAqua-team zorgt Jeroen Dijkstra voor de energie die nodig is om de beste start te maken. Zijn belangrijkste doel voor PureAqua: het opbouwen van een stabiele organisatie die alles in zich heeft om te kunnen doorgroeien.

Taeke Pieter De Jong PureAqua

Taeke Pieter

Waar Jeroen de processen op papier uitdenkt, gaat Taeke Pieter de Jong testen of dit in de praktijk ook echt zo werkt. Hij is dus de uitvoerende, technische kracht binnen PureAqua en weet alles over de implementatie van het systeem.

Simon Dijkstra PureAqua

Simon

Simon Dijkstra gaat voor kwaliteit en durft er dus ook zijn hand voor in het vuur te steken dat het waterfiltersysteem van PureAqua het allerbeste systeem is. En desondanks, verzint hij nog steeds graag slimme dingen om het product nóg beter te maken.

Test de kwaliteit van jouw kraanwater

Vraag een gratis TDS-meter bij ons aan en meet de kwaliteit meteen.

Vraag gratis TDS-meter aan