Retour- en leveringsvoorwaarden van PureAqua

Zuiver en transparant

 

PureAqua – Zuiver water, zorgeloos bestellen

Bij PureAqua staat uw tevredenheid centraal, zowel voor als na uw aankoop. 

Om dit te waarborgen, bieden wij duidelijke en klantvriendelijke retour- en leveringsvoorwaarden. Zo kunt u met een gerust hart genieten van het zuivere water dat wij bieden. We nodigen u uit om kennis te nemen van deze voorwaarden, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten.

hubspot-computer
PureAqua-Logo

Onze beloftes

Snelle levering

Na uw bestelling zorgen wij voor een vlotte levering binnen 2-5 werkdagen, met proactieve communicatie bij eventuele vertragingen.

365 dagen proberen

Een bedenktijd van maar liefst 365 dagen voor de meeste producten, omdat uw tevredenheid voorop staat.

Probleemoplossing

Bij klachten of defecten bieden wij directe ondersteuning en zorgen we snel voor een vervanging of oplossing.

Bereikbaar

Voor vragen, klachten of ondersteuning: ons team staat klaar om u te helpen, elke stap van de weg.

Betalingsvoorwaarden van PureAqua

 

PureAqua streeft naar zorgeloze levering en flexibele retourmogelijkheden, zodat u altijd een positieve ervaring heeft.

Retour- en leveringsvoorwaarden zijn niet alleen richtlijnen, maar ook een belofte aan u. Bij PureAqua willen we dat elke interactie, vanaf het moment van aankoop tot een mogelijke retour, soepel en zorgeloos verloopt. Onze voorwaarden zijn opgesteld met het oog op uw gemak en gemoedsrust. Of het nu gaat om gratis verzending, onze uitgebreide retourtermijn of de directe ondersteuning bij problemen; we zijn er voor u. Ontdek hieronder meer over hoe wij zorgen voor een betrouwbare en positieve ervaring.

 

Contactinformatie:

 • Adres: PureAqua B.V., Doniaweg 10 A, 9074AE Hallum, Nederland
 • Telefoon: +31 (0) 58 808 0142
 • E-mail: info@pureaqua.nl

 

1. Leveringsvoorwaarden

 • Leveringstermijn: Na het plaatsen van uw bestelling streven wij ernaar om binnen 2-5 werkdagen te leveren. Mocht er onverhoopt vertraging optreden, dan stellen wij u hiervan op de hoogte.
 • Verzendkosten: PureAqua biedt altijd gratis verzending aan, ongeacht de waarde van uw bestelling.
 • Beschadiging: Mocht uw product beschadigd arriveren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we dit kunnen oplossen.

 

2. Retourvoorwaarden

 • Retourtermijn: Bij PureAqua heeft u een uitzonderlijk lange bedenktijd van 365 dagen om uw aankoop te retourneren, met uitzondering van de kraan, filters en de installatieservice.\
 • Kraanretour: De kraan kan geretourneerd worden als het model of de kleur niet naar wens is, zolang deze nog niet geïnstalleerd is.
 • Kosten: Retourzendingen zijn altijd gratis. PureAqua neemt de retourkosten voor haar rekening.
 • Staat van het product: Producten kunnen alleen geretourneerd worden in originele staat en onbeschadigd. Eenmaal geïnstalleerde of gebruikte producten kunnen niet worden geretourneerd, met uitzondering van de machine. Hiervoor geldt een bedenktijd van 365 dagen.
 • Terugbetaling: Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product streeft PureAqua ernaar om binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag terug te storten via de oorspronkelijke betaalmethode.

 

3. Klachten en vervanging

Bij klachten of problemen met uw systeem zal PureAqua binnen het garantietermijn direct een installateur langs sturen of een nieuw systeem naar u sturen. Het defecte systeem kunt u in dezelfde doos retourneren. Dit doen wij zonder vragen te stellen en volledig kosteloos.

 

4. Betalingsregeling 

We begrijpen dat het leven onvoorspelbaar kan zijn. Als u problemen ondervindt bij het voldoen van een betaling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd open om een betalingsregeling te bespreken die voor beide partijen werkt.

 

Contact bij vragen of problemen

Mocht u vragen hebben over de levering, problemen ervaren met uw bestelling, of gebruik willen maken van de no-questions-asked vervangingsregeling, neem dan direct contact met ons op. We staan voor u klaar. U kunt ons bereiken via onze contactpagina.