Kranen voor jouw waterfiltersysteem

 Geniet van zuiver water uit jouw bron

zuiver_water_drinken

kraan waterfiltersysteem

Hoogwaardige materialen

 

3 Weg kraan

Stijlvol design

1 Weg kraan

Duurzaam ontwerp

 

Kies een kraan die bij jou past

Wij bieden jou de beste kwaliteit. Dat geldt voor ons waterfiltersysteem en ook voor onze hoogwaardige kranen. Ze laten je zonder problemen of afname in prestaties jarenlang genieten. Elk product ondergaat een zorgvuldige controle en uitgebreide tests om te voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

En we bieden je het mooiste design. De kranen zijn ontworpen met een perfecte balans tussen elegantie, functionaliteit en duurzaamheid. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan modellen en afwerkingen, ben je bij PureAqua verzekerd van het vinden van een kraan die naadloos aansluit op jouw interieur.

Kraan_Glas1-3

Onze kranen

Bij het kiezen van een kraan voor jouw waterfiltersysteem zijn er verschillende mogelijkheden. Hieronder zie je een aantal van onze hoogwaardige kranen. En onder deze kranen leggen we uit wat het verschil is tussen 1-weg en 3-weg kranen.

The Stream
Chroom
The Stream
RVS
The Stream
Zwart
The Flow
Chroom
The Flow
RVS
The Flow
Zwart
AquaPure
Chrome
The Current
RVS
The Current
Chroom
AquaFlow
Chroom
AquaPulse
RVS
AquaSplash
Chrome

3-weg kraan

(alles-in-1)

Bij het kiezen van een 3-weg kraan, wordt de huidige kraan vervangen. Deze alles-in-1 kraan is een praktische optie, omdat het zowel koud, warm als gefilterd water kan leveren. Hierdoor blijft het keukenblad netjes en overzichtelijk.

Let op: jouw huidige kraan is naar alle waarschijnlijkheid niet geschikt voor gebruik in combinatie met The Source.

The Stream - RVS

1-weg kraan

Bij het kiezen van een 1-weg kraan, komt er een extra kraan bij. Als je kiest voor een 1-weg kraan, boren wij een klein gaatje in het keukenblad en blijft de huidige kraan staan.

Let op: jouw huidige kraan is naar alle waarschijnlijkheid niet geschikt voor gebruik in combinatie met The Source.

AquaPulse - RVS

Installatie en onderhoud

We zorgen voor een probleemloze installatie en onderhoud van jouw omgekeerde osmose kraan. Onze kranen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een duurzaam ontwerp, wat zorgt voor eenvoudig onderhoud.

We bieden een professionele installatie door gecertificeerde technici die ervoor zorgen dat jouw kraan correct werkt met jouw RO-systeem. Kies je ervoor om zelf te installeren? Dan voorzien wij je van een duidelijke handleiding met stapsgewijze instructies.

IMG_2485-2-1

Staat jouw favoriete kraan er niet tussen?

Buiten ons standaard assortiment beschikken we ook nog over een uitgebreide voorraad kranen die mogelijk aan jouw gewenste criteria voldoen.

Neem contact met ons op, zodat we een brochure met alle beschikbare kranen kunnen toesturen. Mocht de ideale kraan daar ook niet tussen staan? Dan gaan we samen op zoek naar de perfecte oplossing.