De beste filters voor het zuiverste water

Osmosis

Omgekeerde osmose

 

Purification

Hoge zuiveringsgraad

Clarity

Betere smaak

Safe

Veilig en duurzaam

 

Filterproces

Natuurlijk en schoon drinkwater is essentieel voor een gezonde levensstijl. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat het water dat we drinken vrij is van verontreinigingen en onzuiverheden. Bij PureAqua begrijpen we dit belang en daarom bieden wij RO-drinkwater systemen aan die gebruik maken van verschillende filters om het water te zuiveren en de kwaliteit ervan te verbeteren. Op deze pagina zullen we u meer vertellen over de filters die we gebruiken in onze RO-systemen, en hoe deze filters bijdragen aan het leveren van veilig en gezond drinkwater bij u thuis.

Stap 1

Met ons sediment filter voor omgekeerde osmose systemen bent u verzekerd van helder en zuiver drinkwater. Ons filter is ontworpen om sedimenten en vuil uit uw water te verwijderen voordat het door uw omgekeerde osmose membraan gaat. Dit vermindert niet alleen de belasting van uw membraan, maar verlengt ook de levensduur van andere filters en apparaten. Het resultaat is heerlijk smakend water dat vrij is van onzuiverheden en geschikt is voor uw dagelijkse behoeften. Het gebruik van ons sediment filter is een slimme en effectieve manier om uw water te zuiveren en de kwaliteit van uw drinkwater te verbeteren.

The Source 50 PRE-filter - 3

Stap 2

Ons RO-filter voor omgekeerde osmose systemen is de ultieme oplossing voor de zuivering van uw drinkwater. Dit filter, het hart van ons omgekeerde osmose systeem, gebruikt een laag energie verbruik om vrijwel alle categorieën van ongewenste waterverontreinigingen te verwijderen - zelfs tot een grootte van 1/100.000.000 (één honderd-miljoenste) van een inch. Dit omvat schadelijke stoffen zoals anorganische mineralenzouten, zware metalen, giftige organische chemicaliën en ongewenste microben. Het resultaat is water dat niet alleen schoon en gezond is, maar ook heerlijk smaakt. Door het gebruik van ons RO-filter bent u verzekerd van zuiver drinkwater dat geschikt is voor uw dagelijkse behoeften.

The Source 50 RO-filter - 2

Stap 3

Met ons nafilter voor omgekeerde osmose systemen bent u verzekerd van de meest zuivere vorm van drinkwater. Het nafilter, dat is ontworpen om de kleinste organische chemische moleculen te verwijderen, zorgt ervoor dat het water dat uit uw kraan stroomt altijd vers gefilterd is. Dit laatste zuiveringsproces garandeert dat u elke keer schoon, helder en heerlijk smakend water kunt tappen, zonder zorgen over onzuiverheden. 

The Source 50 POST-filter - 3

Onderhoud en vervangen
van de filters

Het vervangen van uw omgekeerde osmose filters is een belangrijk onderdeel van het behouden van zuiver drinkwater en het optimaal laten functioneren van uw systeem. Gelukkig is het vervangen van de filters een snelle en eenvoudige klus die u binnen enkele minuten zelf kunt doen.

De frequentie waarmee de filters moeten worden vervangen, hangt af van de kwaliteit van het water dat het apparaat binnenkomt. Wij adviseren om de filters ieder jaar te vervangen zodat u altijd kan genieten van het zuiverste water. Met de bijgeleverde watermeter kan u de kwaliteit van de filters gemakkelijk controleren. 

 

 

Onze filters zijn ontworpen om gemakkelijk te vervangen te zijn, zonder speciaal gereedschap of expertise nodig te hebben. Het enige wat u hoeft te doen is de oude filter verwijderen en de nieuwe filter op zijn plaats te klikken. Het is zo simpel als dat!

U kunt onze filters gemakkelijk bestellen via onze website en we bieden ook een handig abonnementsservice aan. Met ons abonnement ontvangt u automatisch uw nieuwe filters per post, precies op tijd wanneer u ze nodig heeft. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het bestellen van nieuwe filters en bent u er altijd van verzekerd dat uw filters up-to-date en in optimale conditie zijn.

Installatie The Source closeup 2-1
Installatie The Source 2-2

Duurzaamheid

Bij PureAqua kunt u uw oude filters kosteloos terugsturen, zodat we deze kunnen verwerken tot circulaire waterflessen. Wanneer u een nieuwe filterset bestelt, kunt u de oude filters in de bijgeleverde doos retourneren. Dit is een eenvoudige en duurzame manier om bij te dragen aan een beter milieu.

Verbeter je waterkwaliteit vandaag nog

 

Plan een vrijblijvende afspraak