Water is onze eerste en

belangrijkste levensbehoefte

Jeroen en Taeke Pieter 3

Over Simon

Heb je een technische of inhoudelijke vraag over waterfilters? Zeker weten dat Simon hem voor je kan beantwoorden. En als hij het antwoord zelf niet heeft, zoekt hij het wel voor je uit. Simon heeft jarenlange ervaring in waterbehandeling en krijgt echt energie van technologie. 

Hij gaat voor kwaliteit en durft er dus ook zijn hand voor in het vuur te steken dat het waterfiltersysteem van PureAqua het allerbeste systeem is. En ook al is het systeem al het allerbeste, verzint hij nog steeds graag slimme dingen om het nóg beter te maken. 

Naar eigen zeggen is hij een generalist: hij heeft veel kennis op verschillende gebieden, waardoor hij verbindingen kan leggen die anderen niet eens zien. Simon ziet het grotere plaatje en weet ook nog eens welke concrete stappen nodig zijn om in dat grote plaatje vooruit te kunnen. 

Simon Dijkstra

Servicegericht werken

In andere ondernemingen waar hij werkzaam was, heeft hij veel ervaring opgedaan in servicegericht werken. Zo gaat hij bijvoorbeeld regelmatig mee met de monteurs om te zien hoe een systeem in de praktijk wordt geïnstalleerd en hoe de communicatie met de klant gaat.

Simon heeft ook nog een sterke sociale radar. Hij zet de juiste mensen op de juiste plekken. Hij is een leuk persoon om mee samen te werken en dat is dan ook precies wat hij aantrekt: leuke mensen. De onderlinge (werk)relaties zijn voor hem belangrijk en hij zal zich daarom ook altijd inzetten om de neuzen dezelfde kant op te houden.

IMG_2527-2

Kennis maken?

Jeroen Dijkstra

Jeroen

Binnen het PureAqua-team zorgt Jeroen Dijkstra voor de energie die nodig is om de beste start te maken. Zijn belangrijkste doel voor PureAqua: het opbouwen van een stabiele organisatie die alles in zich heeft om te kunnen doorgroeien.

Taeke Pieter

Taeke Pieter

Waar Jeroen de processen op papier uitdenkt, gaat Taeke Pieter de Jong testen of dit in de praktijk ook echt zo werkt. Hij is dus de uitvoerende, technische kracht binnen PureAqua en weet alles over de implementatie van het systeem.

Simon Dijkstra

Simon

Simon Dijkstra gaat voor kwaliteit en durft er dus ook zijn hand voor in het vuur te steken dat het waterfiltersysteem van PureAqua het allerbeste systeem is. En desondanks, verzint hij nog steeds graag slimme dingen om het product nóg beter te maken.

PureAqua-Droplet

Breng zuiver water naar je eigen kraan

Heb je vragen over een waterfiltersysteem in je eigen huis?

Neem contact met ons op