Betalingsvoorwaarden van PureAqua

Zuiver en transparant

 

PureAqua – Zuiver water, zorgeloos betalen

Bij PureAqua geloven we in een heldere en eerlijke aanpak van betalingen, zonder kleine lettertjes.

Betalen is een essentieel onderdeel van het aankoopproces, en bij PureAqua willen we ervoor zorgen dat dit proces even plezierig en stressvrij is als het genieten van ons zuivere water. Onze Betalingsvoorwaarden zijn zorgvuldig opgesteld om u alle nodige informatie te bieden over hoe u voor onze producten en diensten kunt betalen. We begrijpen dat iedereen unieke voorkeuren en omstandigheden heeft, en daarom streven we ernaar flexibel en begripvol te zijn in onze betalingsvoorwaarden. 

hubspot-computer
PureAqua-Logo

Onze beloftes

Transparantie

Geen verborgen kosten of verrassingen; bij PureAqua is wat u ziet wat u betaalt.

Flexibiliteit

Kies uit diverse betaalmethoden, zodat u altijd een manier vindt die bij u past.

Begrip

Ervaar onze bereidheid om samen betalingsoplossingen te vinden in onvoorziene situaties.

Ondersteuning

Ons team staat altijd klaar om u te helpen met onderhoud en servicevragen.

Betalingsvoorwaarden van PureAqua

 

Bij PureAqua staat u centraal. Daarom presenteren we onze betalingsvoorwaarden helder en beknopt, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Betalingsvoorwaarden zijn er niet alleen om onze afspraken duidelijk op papier te zetten, maar vooral om u, als klant, te voorzien van zekerheid en gemak. Bij PureAqua streven we ernaar om betalen zo eenvoudig en flexibel mogelijk te maken. Van de diverse betaalmethoden tot de ondersteuning bij vragen; we hebben deze voorwaarden opgesteld met uw gemak en tevredenheid in het achterhoofd. Ontdek hieronder hoe we betalen moeiteloos en duidelijk maken.

 

Contactinformatie:

 • Adres: PureAqua B.V., Doniaweg 10 A, 9074AE Hallum, Nederland
 • Telefoon: +31 (0) 58 808 0142
 • E-mail: info@pureaqua.nl

 

1. Algemene betalingsvoorwaarden 

Bij PureAqua zijn we transparant over onze prijzen en betalingsmogelijkheden. We hebben geen verborgen kosten of verrassingen. De prijs die u ziet, is de prijs die u betaalt.

 

2. Betalingstermijn 

Facturen dienen binnen 30 dagen na de verzenddatum van de factuur te worden voldaan.

 

3. Betaalmethoden 

Wij accepteren een breed scala aan betaalmethoden om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Enkele van de door ons geaccepteerde betaalmethoden zijn:

 • iDeal
 • Klarna (achteraf betalen en gespreid betalen)
 • Apple Pay
 • Google Pay
 • Shop Pay
 • Creditcard
 • Bankcontact
 • Bankoverschrijving

Indien uw gewenste betaalmethode niet in de lijst staat, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

4. Betalingsregeling 

We begrijpen dat het leven onvoorspelbaar kan zijn. Als u problemen ondervindt bij het voldoen van een betaling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd open om een betalingsregeling te bespreken die voor beide partijen werkt.

 

Contact

Voor vragen, informatie over producten of informatie over de website zelf, kunt u contact opnemen via onze contactpagina.