Service- en garantievoorwaarden van PureAqua

Zuiver en transparant

 

PureAqua – Zuiver water, zorgeloos bestellen

Bij PureAqua staat uw tevredenheid centraal, zowel voor als na uw aankoop. 

Bij PureAqua begrijpen we hoe essentieel zuiver water is voor u en uw gezin. Daarom staan we achter elk product dat we verkopen, en beloven we u een uitmuntende service en ongeëvenaarde garantievoorwaarden. Vanaf het moment van aankoop tot ver na de standaard garantieperiode: we zijn er voor u. Lees verder om te ontdekken hoe we uw vertrouwen in ons elke dag opnieuw waard willen zijn.

hubspot-computer
PureAqua-Logo

Onze beloftes

Klantgerichte service

Of u nu vragen heeft of ondersteuning nodig heeft, onze klantenservice is er voor u om te helpen en te adviseren.

Complete garantie

Een volledige 2-jarige garantie, die onder meer voorrijkosten, onderdelen en werkloon dekt, voor uw volledige gemoedsrust.

Altijd zuiver water

Zelfs buiten de garantie staan we klaar om ervoor te zorgen dat u nooit zonder zuiver water zit.

Flexibiliteit

Verleng uw garantie met onze serviceabonnementen of profiteer van onze transparante tarieven voor reparaties.

Service- en garantievoorwaarden van PureAqua

 

Met PureAqua geniet u van zorgeloze service en gemoedsrust, dankzij onze uitgebreide garantie en klantgerichte ondersteuning.

Service- en garantievoorwaarden zijn méér dan alleen woorden voor ons bij PureAqua. Ze zijn de belichaming van onze inzet voor u, onze gewaardeerde klant. Vanaf het moment dat u voor ons kiest, willen we dat u het volste vertrouwen heeft in de kwaliteit van onze producten en de ondersteuning die we bieden. Of het nu gaat om de installatie, mogelijke reparaties of eenvoudige vragen, we hebben alles in huis om u te voorzien van zuiver water, elke dag weer. Ontdek hieronder meer over de uitgebreide garantie, de services die we bieden, en hoe we ons inzetten om uw ervaring met PureAqua positief en zorgeloos te maken.

 

Contactinformatie:

 • Adres: PureAqua B.V., Doniaweg 10 A, 9074AE Hallum, Nederland
 • Telefoon: +31 (0) 58 808 0142
 • E-mail: info@pureaqua.nl

 

1. Service

 • Klantenservice: Bij PureAqua staat de klant centraal. Heeft u vragen, opmerkingen of klachten over onze producten of diensten? Neem gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar via onze contactpagina.
 • Installatieservice: Als onderdeel van onze dienstverlening bieden wij een professionele installatieservice aan. Mocht u problemen ondervinden na installatie, dan staan onze installateurs klaar om u te helpen.

 

2. Volledige garantie voor 2 jaar

Bij PureAqua bieden we een volledige garantie van 2 jaar zonder de noodzaak van een onderhoudscontract. Dit houdt in:
 • Geen voorrijkosten.
 • Geen kosten voor onderdelen.
 • Geen werkloon.
Kosteloze vervanging van het systeem bij klachten of problemen. U systeem wordt gerepareerd of u ontvangt een nieuw systeem en het oude kunt u in dezelfde doos retour sturen. Dit is geheel kosteloos binnen de garantieperiode. U betaalt dus ook geen verzendkosten. Onder deze garantie valt:
 • Machine en alle bijbehorende onderdelen
 • Kraan
 • Aansluitmaterialen
 • Defecte onderdelen, inclusief filters

 

3. Prioriteit voor PureAqua 

Onze grootste prioriteit is dat u altijd toegang heeft tot puur water. Ook buiten de garantieperiode streven wij ernaar om het systeem zo snel mogelijk operationeel te krijgen. Wij zullen altijd zoeken naar een passende oplossing, zodat u nooit zonder een bron van zuiver water zit.

 

4. Uitzonderingen op de garantie

Hoewel "The Source" volledig onder de garantie valt en het risico op calamiteiten of storingen volledig door ons is afgedekt voor de eerste 2 jaar (waarbij alle kosten voor voorrijden, onderdelen en werkloon inbegrepen zijn), zijn er enkele uitzonderingen:
 • Schade veroorzaakt door onjuist gebruik.
 • De levensduur van de filters.
 • Natuurlijke slijtage.
 • Schade door externe factoren, zoals natuurrampen.

5. Verlenging van de garantie

Wenst u de garantie te verlengen? Dat is mogelijk! Neem contact op met PureAqua om de verschillende serviceabonnementen te bespreken. Na het verlopen van de standaard garantie kunt u ervoor kiezen deze te verlengen. Indien u besluit de garantie niet te verlengen, lossen we nog steeds elke voorkomende storing voor u op. Voor deze diensten hanteren we dan vooraf bekend gemaakte en redelijk geachte tarieven.

 

Reparatievoorwaarden

 1. Binnen garantie: Indien uw systeem binnen de garantieperiode defect raakt, staat onze gecertificeerde PureAqua installateur klaar om uw machine kosteloos op locatie te repareren. Mocht reparatie ter plekke niet mogelijk zijn, dan wordt uw systeem kosteloos vervangen en dan kunt u het systeem zelf binnen enkele minuten vervangen.
 2. Buiten garantie: Zelfs als de garantieperiode is verstreken, garanderen wij dat uw systeem binnen 10 werkdagen wordt gerepareerd of vervangen. Bij calamiteiten of storingen handelen we zo snel mogelijk. Onze klanten vormen het hart van ons bedrijf. Naast het leveren van topkwaliteit waterfiltersystemen, hechten wij groot belang aan uitmuntende service en ondersteuning.
 3. Landelijke dekking: Ongeacht uw locatie in Nederland - van het zuidelijke Limburg tot het noordelijke Friesland en van het westelijke Zeeland tot het oostelijke Groningen - kunt u rekenen op onze consistente service en garantie. Bij eventuele problemen staan we direct voor u klaar. Dit geldt ook voor onze klanten op de Waddeneilanden en in Noord-België.
 4. Onze belofte: Service verlenen is niet slechts een onderdeel van ons bedrijf, het vormt het kloppende hart. We geloven dat alleen een waterfiltersysteem niet genoeg is. Een systeem gecombineerd met de beste service en ondersteuning is waar PureAqua voor staat. 

 

Contact bij vragen of problemen

Voor vragen over de garantie, reparaties, of andere servicegerelateerde zaken kunt u contact opnemen met onze klantenservice via onze contactpagina.